Majowy Microclimat

Nie będę już pisała, że kolejny miesiąc uciekł mi nie wiadomo kiedy i gdzie, bo od pewnego czasu tak już po prostu jest i chyba muszę się z tym pogodzić. Prace wykończeniowe domu, pochłaniają cały mój czas, energię i myśli. Staram się jednak w tym szaleństwie, trzymać pewnej starej, sprawdzonej zasady –  przez weekend koniecznie przewietrzyć kłębiące się myśli, nabrać nowej energii i choć na chwilę zatrzymać pędzący czas. Niektórzy to nazywają zachowaniem balansu: tydzień działania i akcji – weekend resetu i odpoczynku.

A tak to wyglądało w Majowym Microclimacie.

Paneer ze szparagami w sosie sezamowym, to pyszne, jednogarnkowe, pożywne, bęzmięsne danie.

Polecam

TUTAJ

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *