Majowy Microclimat

Nie będę już pisała, że kolejny miesiąc uciekł mi nie wiadomo kiedy i gdzie, bo od pewnego czasu tak już po prostu jest i chyba muszę się z tym pogodzić. Prace wykończeniowe domu, pochłaniają cały mój czas, energię i myśli. Staram się jednak w tym szaleństwie, trzymać pewnej starej, sprawdzonej zasady –  przez weekend koniecznie przewietrzyć kłębiące się myśli, nabrać nowej energii i choć na chwilę zatrzymać pędzący czas. Niektórzy to nazywają zachowaniem balansu: tydzień działania i akcji – weekend resetu i odpoczynku.

A tak to wyglądało w Majowym Microclimacie.

Paneer ze szparagami w sosie sezamowym, to pyszne, jednogarnkowe, pożywne, bęzmięsne danie.

Polecam

TUTAJ

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *